...Vorige week kon ik eindelijk de nieuwe thermostaat monteren. Vrijdagavond... le moment supreme... voor de eerste keer in 4jaar tijd snorde het motortje uit de S450 weer en werd de werkplaats gevuld

Schlüter s450

+6
Schluterfan
...

Vorige week kon ik eindelijk de nieuwe thermostaat monteren. Vrijdagavond... le moment supreme... voor de eerste keer in 4jaar tijd snorde het motortje uit de S450 weer en werd de werkplaats gevuld met enthousiast Schlüter 3 cilinder geluid.

Tot zover mijn enthousiasme... bij het testrijden kreeg ik hem niet zonder gekraak in versnelling. Eenmaal in versnelling liep hij wel, maar bij het intrappen van de koppeling stopte de trekker niet. De koppeling op het maximale wat mogelijk gesteld en zelfs de aanslag wat bijgeslepen. Niets hielp. De koppeling is 2 jaar terug gereviseerd bij Vekoma. Een koppeling kan plakken, maar in dit geval kreeg ik ze niet los.

Vanmiddag maar weer door midden gedaan en de koppeling bekeken. Maandag steek ik ze eens onder de pers om te zien of de schijf effectief los zit of niet.

Wordt vervolgt...

Reacties

+1
Fendt_favorit
Herkenbaar… niet alles is in 1x meteen goed. Succes, mooi project!
kevin01
Mooi project succes ik ben benieuwd naar het eind resultaat
jd3140jb
Dit wordt een mooie trekker!
+1
Kramer U800
Gaat ook weer goed komen, alleen heel vervelend. Kan de beste overkomen.
Towaberg
Dat is balen 🥴

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!