Een prachtig fotoverslag van Oldtimer Ferguson Ploegevenement gister in Smilde. Te zien op Trekkerweb.

Massey Ferguson Meerdere

+8
WaterDeutzer
Een prachtig fotoverslag van Oldtimer Ferguson Ploegevenement gister in Smilde. Te zien op Trekkerweb.

Reacties

+2
toonvanbergen361
Wat een mooie rij!
+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
Kimi4ever
Zeer mooi!!
+1
siem
Mooi, al die oude trekkertjes!
+1
Albert Peters
Zeker hele mooie foto👍
+1
Hannesman
Mooie rij 👌👌
+2
langeslagdiesel
Of je nu eerste of laatste wordt in deze wedstrijd. Aan het materiaal kan het niet liggen. Wel aan het weer zullen we maar zeggen. Zal mij in de ( nabije) toekomst benieuwen hoe de diverse oldtimer clubs de ploeg wedstrijden nieuw leven in gaan blazen. Ook daar hangt een zeer donkere wolk boven qua stikstof flauwe kul. Maar waar niet eigenlijk.
+4
Fast Eddy
@langeslagdiesel

Dan mogen ze van mij ook naar andere evenementen kijken. Laatst 10 minuten moeten wachten op een wielerronde. Als je ziet hoeveel motoren en auto`s er meerijden in de volg stoet. Tel daarbij op al die auto`s die er staan te wachten met draaiende motor.
+2
langeslagdiesel
@Fast Eddy daar heb je volkomen gelijk in. Het is hier en daar zelfs al zo, dat als je een evenement organiseert breng je mensen op de been om er heen te gaan. En daar doe je het voor als organisatie met haar vrijwiligers. Maar dat op de been brengen van mensen is een stikstof belasting. Moet ik het verder nog uitleggen?? Nee hè? Het valt niet uit te leggen. Maar helaas wel werkelijkheid. Welkom in aanstaand museum land. Vroeger Nederland genaamd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!