Foto van een Giant D337t van Vos boomverzorging uit Roden. Normaal gebruiken ze de dubbellucht voor stabiliteit. Nu waren ze nodig voor het draagvermogen. Het staat wel stoer. En het is het Molcon 3 s

Giant D337t

+2
Fast Eddy
Foto van een Giant D337t van Vos boomverzorging uit Roden. Normaal gebruiken ze de dubbellucht voor stabiliteit. Nu waren ze nodig voor het draagvermogen. Het staat wel stoer. En het is het Molcon 3 ster systeem.

Reacties

+1
Fast Eddy
Aanvulling.

(klik om te vergroten)

Molcon 3 ster systeem

(klik om te vergroten)

Zijaanzicht.
+2
Van-Epscheuten
Ik had niet gedacht, dat er zo’n minimolcon zou bestaan
+1
Fast Eddy
@Van-Epscheuten

Ik ook niet. Alleen het goed aandraaien is een probleem. Maar ze hebben een speciale sleutel gemaakt om hem toch goed vast te krijgen.
+1
Baltus_steyr
@Fast Eddy haha ik wou al zeggen, hoe wil je veel kracht zetten op zon kleine molcon. Met onze kleine trekker is het soms al lastig om er goed kracht op de zetten! 😅
+1
Lode103s
Dit is een D337t, geen 452
RolandK
Leuk ding zo !
+1
Fast Eddy
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Giant V452T naar Giant D337t

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant D337t ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!