Foto van een New Holland T 6.180. Gisteren bij de buurman een kuhn 4 schaar ploeg demo.  Viel nog niet mee om deze netjes af te stellen.

New Holland T 6.180

+3
mklok
Foto van een New Holland T 6.180. Gisteren bij de buurman een kuhn 4 schaar ploeg demo. Viel nog niet mee om deze netjes af te stellen.
+2
mklok
.

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Johndeeretje
Spoorbreedte van trekker nog aangepast zodat je niet door hetzelfde spoor rijdt? Verder wel mooie ploeg, kan mooi in de voor als het natter is.
mklok
@Johndeeretje Nee , hij staat op 205 cm. Deze trekker staat ook voor de veldspuit.
+2
DANOONTJE POWERR
Het lijkt mij dat zo'n ploeg onland teveel uit het midden van de trekker staat om mooi te ploegen.
+2
MF 2725
@DANOONTJE POWERR Dat lijkt mij ook.
Ik zou met zo'n 4 schaar in de voor ploegen i.p.v. onland.
+1
nhfendt fan
Een 4 schaar Onland heb ik nog niet vaak gezien hier
+2
mdoornekamp
Ploeg loopt er idd aardig naast. Deze ploeg van kuhn is ook de enige 4 schaar onland dacht ik. Meestal minimaal 5 schaar. Liever 6
+2
mklok
@mdoornekamp Ja dat klopt. Kuhn heeft tot nu toe de enigste. Of het wat is weten we nog niet. Nu best mooi om te ploegen. Maar vd herfst met wat nattigheid zijn we toch bang dat het meer knoeien is dan mooi ploeg werk. 5 en 6 schaar onland is gangbaarder, maar wel weer hoop pk's nodig. Vd herfst gaan we weer kijken met deze Demo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!