Gisteren met de haakarmvrachtwagen over de snelweg deze rupskraan opgehaald samen met 2 minigravers. Eenmaal op ons depot hebben we hem aangepikt aan de “rode stier” zoals sommige collega’s hem

International 1455 XL

+16
Gavrie Willemsen
Gisteren met de haakarmvrachtwagen over de snelweg deze rupskraan opgehaald samen met 2 minigravers. Eenmaal op ons depot hebben we hem aangepikt aan de “rode stier” zoals sommige collega’s hem noemen om de rupskraan af te zetten op een stuk bouwgrond gelegen aan een drukke baan. Met de vrachtwagen op straat lossen zou echt niet te doen geweest zijn, met deze “wendbare” combinatie konden we gewoon langs de dam op het stuk grond rijden.
+1
mf 35x

Reacties

+5
MF 2725
Mooi span zo.
+4
toonvanbergen361
Dikke combinatie!
+1
Towaberg
Moet toch steeds weer een kick geven om met zo een span rond te rijden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!