Foto van een Massey Ferguson 7S.180 met Veenhuis Profiline 14.500. Mijn maat heeft dit voorjaar een nieuwe Veenhuis tank met (een van de laatste) Schuitemaker bemester in gebruik genomen.De Jako 9.000

Massey Ferguson 7S.180

Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 7S.180 met Veenhuis Profiline 14.500. Mijn maat heeft dit voorjaar een nieuwe Veenhuis tank met (een van de laatste) Schuitemaker bemester in gebruik genomen.De Jako 9.000 is hiervoor ingeruild. Omdat hij veel grond op korte afstand heeft, maar wel van huis af is er gekozen voor een tandemasser met meer volume. De tank rolt er erg mooi over.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7S.180 en hebben de trefwoorden veenhuis giertank en Veenhuis profiline geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!