Foto van een New Holland t7.200 met schuitemaker rapide 660. De 516 op de kuil met holaras jumbo verdeler.Er wordt vandaag weer een hoop werk verzet, mijn oom aan het maaien. Laatste gras harken en zo

Inkuilen

+1
RaHeados
Foto van een New Holland t7.200 met schuitemaker rapide 660. De 516 op de kuil met holaras jumbo verdeler.
Er wordt vandaag weer een hoop werk verzet, mijn oom aan het maaien. Laatste gras harken en zo veel mogelijk vandaag naar huis rijden. Kan de wagen nog een paar dagen door rijden voor de regen hopelijk.
+5
RaHeados
@RaHeados nog wat losse foto's

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Wanneer heb je gemaaid? wat je nu in kuil?
en vandaag weer maaien?
+5
RaHeados
@johndeere6910forever zaterdag een 30ha gemaaid. Zondag de laatste 10 ha.
Gisteren is 1 van m'n 2 ooms begonnen met maaien bij hem thuis, dat heeft die afgemaakt en mijn andere oom is nu aan het maaien.
Mijn vader heeft 2 broers en ze zijn alle drie boer op een eigen boerderij, vele machines doen we gezamenlijk en helpen elkaar met drukte.
+2
@RaHeados oke dat kan dan mooi zo mekaar helpen in piek momenten ja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!