Foto van een John Deere 7810 met baselier frees land klaarmaken voor aardappels. Foto is geplaatst door dave 7810 op 07-05-2023 om 18:17:42, met 9 reacties.

John Deere 7810

+3
dave 7810
Foto van een John Deere 7810 met baselier frees land klaarmaken voor aardappels

Reacties

+2
PieterA
Dit jaar alles met z'n tweeën planten en strooien?
+2
dave 7810
@PieterA heb er een jongen bij maar er moeten ook nog aardappels afgeleverd worden dus in de schuur ook nog drukte. Zou misschien in de toekomst in 1 werkgang willen frezen en poten dat scheelt een man.
+1
PieterA
@dave 7810 Arbeidspieken zo veel mogelijk afvlakken. In Nederland is een mannetje er bij zoeken in een piekperiode vaak niet zo'n punt. Ik kan me voorstellen dat dat in Canada anders is.
dave 7810
@PieterA ja goede hulp is echt heel lastig te vinden hier
nhrijder
@PieterA ik hoor hier (Hardenberg) van akkerbouwers en loonwerkers dat het nog wel vies tegenvalt om poppetjes te organiseren was vorige week zelfs een loonwerker die 1 hakselploeg stil moest laten staan ..... Ligt ook natuurlijk aan hoe druk je er zelf mee bent om poppetjes "op te leiden" maar werk volk te kort is hier ook wel een behoorlijk probleem
PieterA
@dave 7810 Alles achter de trekker? Of met een frontfrees?
dave 7810
@PieterA alles achter de trekker met een lange dissel aan de planter over de frees heen. Frontfrees gaat niet werken met de heuvels hier denk ik.
+2
JD3010
Goed bezig. 💪 Hier ligt het voorlopig stil

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!