Foto van een Lely Hibiscus 915 CD Vario de hibiscus 725 ingeruild op deze echter nu zit ik met een vraag op de 725 zat een kraantje waarmee ik één arm omhoog kon houden voor de kantjes deze niet wee

Lely hibiscus 915

+1
valtraaa
Foto van een Lely Hibiscus 915 CD Vario de hibiscus 725 ingeruild op deze echter nu zit ik met een vraag op de 725 zat een kraantje waarmee ik één arm omhoog kon houden voor de kantjes deze niet weet iemand of er een foefje voor is?

Reacties

+1
daan knol
Volgens mij kan dat niet, tenminste op onze heb ik het in 8 jaar nog niet ontdekt
valtraaa
@daan knol kan ook niks vinden op de 725 zat dit standaart had het op deze ook verwacht wordt gewoon een kraantje ertussen.
+1
wilbertkw
Kun je geen kogelkraan op de cilinder maken? Element omhoog tot de aanslag uitstappen kogelkraan dicht. En nog mooier een elektrische klep dan hoef je niet uit te stappen 😉
valtraaa
@wilbertkw ja ga het zo doen denk ik zo zat het bij de oude 725 ook had het hier ook wel op verwacht.
+1
dx11
@wilbertkw zo heb ik het op onze 1015 ook idd
+2
casepowers
Als je handig bent. Twee 2/2 ventielen normaly open, tussen de beide elementen zetten. Kastje in de trekker met 2 schakelaars. Als je dan op 1 van de 2 ventielen spanning zet is de oliestroom naar dat element afgesloten.
+1
valtraaa
@casepowers Dat is wel het mooiste qua werk en uitstappen maar heb het liefst zo simpel mogelijk zonder electronica.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Hibiscus 915 CD Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!