Foto van een Giant GT 5048,die vind ik niet terug in de lijst. Zondagavondhobby.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 14-05-2023 om 19:37:02, met 8 reacties.

Giant 4548 Tendo

+4
stijn-de-bock
Foto van een Giant GT 5048,die vind ik niet terug in de lijst. Zondagavondhobby.

Reacties

+4
stijn-de-bock
Nog eentje

(klik om te vergroten)

+8
stijn-de-bock
3040,,,daar reed ik in mijn jeugd ook al mee bij deze boer.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

jd3140jb
@stijn-de-bock Mooie 3040. Alleen jammer van die werklamp midden voorop de cabine en zonder zijruit kan het ook frisjes zijn (vooral als het regent). Of is hier een reden voor dat ze er niet in staat?
+2
stijn-de-bock
@jd3140jb moest je deze van dichtbij zien is er wel meer jammer dan alleen de werklamp vrees ik,de zijvenster is ooit gesneuveld en omdat deze tractor niet veel wordt gebruikt wordt dat ook niet hersteld ,de eigenaar heeft eigenlijk ook gewoon teveel tractors 😅😅😅
+2
stijn-de-bock
Ook wel mooi zo

(klik om te vergroten)

+3
Rondeutz06
Mooie foto's en een dikke beer die jd
+2
Towaberg
Zondagavondhobby, elk uur van de week is goed voor jouw hobby 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant 4548 Tendo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!