Foto van een Deutz-Fahr DX 4.30. Het winterprojectje is eindelijk klaar. Vorig najaar zijn mijn vader en ik begonnen met het opknappen van deze trekker. De Deutz is inmiddels al 36 jaar oud en heeft 1

Deutz-Fahr DX 4.30

+4
Cassandra
Foto van een Deutz-Fahr DX 4.30. Het winterprojectje is eindelijk klaar. Vorig najaar zijn mijn vader en ik begonnen met het opknappen van deze trekker. De Deutz is inmiddels al 36 jaar oud en heeft 10.300 uren op de teller staan. De trekker staat voor de voermengwagen en wordt nog dagelijks gebruikt.
Er ging heel wat tijd zitten om alle onderdelen te schuren, schoon te maken en het spuiten en afplakken. Maar het resultaat mag er zijn. Op naar de volgende 10.000 uur!

Reacties

+4
Rondeutz06
Dit is voor het opknappen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!