Mooi zaterdag klusje in zwolle zwemvijver met filter gedeelte uitgraven 🤩. Foto is geplaatst door hermanjohndeere op 20-05-2023 om 23:56:04, met 8 reacties.

Volvo EWR 150E

+2
hermanjohndeere
Mooi zaterdag klusje in zwolle zwemvijver met filter gedeelte uitgraven 🤩

Reacties

+7
hermanjohndeere
Foto van dat ie bijna klaar was

(klik om te vergroten)

Fendt926Driver
@hermanjohndeere dat is ook wel een heel secuur klusje.
Alles in 1 keer uitgegraven of ben je links naast je andersom begonnen?
Achteruit gravend om de ronding en dan naar waar je nu staat
hermanjohndeere
@Fendt926Driver ja kwam nog wel precies ook met de hoogstes voor het filter gedeelte. Ja achter het eilandje begonnen en toen naar achter gewerkt. Ze hadden hem goed in de piketten gezet dus die mooi zoveel mogelijk laten staan.
Fendt926Driver
@hermanjohndeere dan wardeer je de oude kraanmachinisten weer die met roeihendels en zonder dks bouwputten en vijvers uit moesten graven
hermanjohndeere
@Fendt926Driver ja inderdaad. Heb daar nog altijd respect voor. Was me ook wel gelukt alleen had de grondwerker dan iets meer te spitten. En ik gok maar zo dat we een uurtje of 4 langer zouden zijn.
+1
brauheist
Netjes
+1
Henk 1120
Mooi klusje voor je nieuwe kraan. Ziet er goed uit 👌🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EWR 150E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!