Een combinatie uit de streek die al lang op m’n lijstje stond om eens op de foto te zetten, een Fendt 826 met Ipsam Agriline mesttank van landbouwbedrijf Franken uit Wuustwezel. Helaas niet in actie

Fendt 826 Vario

+6
maarten-suykerbuyk
Een combinatie uit de streek die al lang op m’n lijstje stond om eens op de foto te zetten, een Fendt 826 met Ipsam Agriline mesttank van landbouwbedrijf Franken uit Wuustwezel. Helaas niet in actie in het veld, maar dat mag de pret niet drukken. Al bij al ook geen verkeerde achtergrond meen ik.

Reacties

+3
maarten-suykerbuyk
Nog twee foto’s.

(klik om te vergroten)

Van iets verder weg. Er werd mest geladen bij Fam. Akkermans uit Essen.

(klik om te vergroten)

De mesttank. Recent is er een Bomech bemester op gekomen. Ik heb een grote wens om deze mesttank eens een keer in miniatuur te bouwen.
+3
Fast Eddy
Mooi plaatje Maarten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 826 Vario en hebben de trefwoorden mesttank en Ipsam geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!