Vandaag even met vrouw en dochter een bezoekje gebracht in de “Grot Van Alibaba”. Tenminste als het over Renault gaat. Ik vermoed dat er minstens 10 stuks staan, in opbouw, klaar en in meerdere st

Renault 1451-4

+21
Gavrie Willemsen
Vandaag even met vrouw en dochter een bezoekje gebracht in de “Grot Van Alibaba”. Tenminste als het over Renault gaat. Ik vermoed dat er minstens 10 stuks staan, in opbouw, klaar en in meerdere stukken. Het is ook hier dat mijn vooras helemaal terug gemonteerd wordt. Als je goed inzoomt zie je hem liggen op de grond achter de nieuwe Trelleborg in wikkelfolie. Vandaag worden ook een heleboel gestraalde onderdelen van de Schlüter hier in de grondverf gezet. We hebben de grondverf zo exact mogelijk laten namaken op staal. Het betreft een zachtgroene kleur.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
de grondverf zo exact mogelijk laten namaken op staal

Ik ga meer voor praktisch: De 2K hechtprimer beetje op kleur brengen met de aflak. Doel: bij latere beschadigingen niet zo opzichtig.

Reacties

+5
a3vandiejen
Prachtig dat het zo kan, en makkelijk zo,n handige broer.
+5
R Bouwmeesters
Daar wordt mooi werk geleverd.👍👍
+5
manus
Prachtige foto
+3
toonvanbergen361
Komt helemaal in orde!
+2
caseboy
Is dit voor jou broer puur hobby die Renaults of heeft hij er een handeltje in?
+3
Gavrie Willemsen
@caseboy hij heeft wat Renaults voor zichzelf gerestaureerd maar hij maakt ook elektrische kabelbomen of onderdelen op maat die niet te verkrijgen zijn voor anderen. De werken die hij voor mij uitvoert aan de Schlüter zijn voor hem een mooi extra inkomen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 1451-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!