Foto van een Fendt Farmer 2.Front- en zijmaaier combinaties zijn nu heel gewoon maar ik denk dat deze in zijn tijd wel heel wat bekijk gehad heeft.

Fendt Farmer 2

+4
tffkab
Foto van een Fendt Farmer 2.
Front- en zijmaaier combinaties zijn nu heel gewoon maar ik denk dat deze in zijn tijd wel heel wat bekijk gehad heeft.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @tffkab:
denk dat deze in zijn tijd wel heel wat bekijk gehad heeft

Ik denk meer een knap stukje huisvlijt uit latere tijd? Fronthef en aftakas bestonden in die jaren nog niet, op Unimog na dan.
+1
langeslagdiesel
@WaterDeutzer toch ben ik een jaar of wat terug iets soort gelijks tegen gekomen in Duitsland. Dit was op basis van Lfe en dus een vinger maaibalk. Het waren foto’s van een bult onderdelen. Geen verhaal en een vraagprijs. Plus 900km rijden die er voor zorgden dat ik het niet gekocht heb. Aan het gebruikte frame materiaal kon ik niet goed zien of het een proto ontwikkeling van Lfe was of een knutsel van een handige Harry. Tot de dag van vandaag heb ik er met gemengde gevoelens spijt van dat ik het toen niet gekocht heb. Voor het geval ik het ooit weer tegenkom heb ik nu wel een tandwielkast gekocht die op mijn R430 past, en voor front pto kan zorgen. Deze kast is een omgekeerde die origineel is geleverd voor de brillant 600. Toen deze op de markt kwam draaiden de cyclomaaiers al volop. Lfe leverde in die tijd ook een schijvenmaaier die aan het frame van de vingerbalk paste. Dus ook weer zeldzaam. We gaan het zien. Ogen en oren open houden.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @langeslagdiesel:
Lfe leverde in die tijd ook een schijvenmaaier die aan het frame van de vingerbalk paste. Dus ook weer zeldzaam.

Daar vroeg ik jou laatst ook al naar, heeft mijn pa in 3-punt gehad.
+1
langeslagdiesel
@WaterDeutzer ik ben wat tegengekomen in een nieuw binnengekomen partij boekjes. Kijk maar ff in je app.
+1
langeslagdiesel
@WaterDeutzer fa Gassner en Einbock waren toen toch al echt in de markt met een fronthef.

Reacties

+1
Rondeutz06
Schitterend

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!