Gisteren op een werk van de gemeente Breda waar wij ook bezig zijn hoorde ik plots een heel leuk brommetje.Toen ik opkeek kwam deze prachtig opgemaakte Renault 480s smalspoortractor voorbij! Ik was me

Renault 480s

+8
maarten-suykerbuyk
Gisteren op een werk van de gemeente Breda waar wij ook bezig zijn hoorde ik plots een heel leuk brommetje.
Toen ik opkeek kwam deze prachtig opgemaakte Renault 480s smalspoortractor voorbij! Ik was meteen in de wolken! Even een praatje gemaakt met de eigenaar en hem uiteraard ook gecomplimenteerd!
Helaas niet de meest mooie en verdienstelijke locatie om zo’n juweeltje op de foto te zetten, maar beter iets dan niets!

Reacties

caseboy
Is dit in hoge vught?
maarten-suykerbuyk
@caseboy omgeving Heusdenhoutsestraat was dit.
caseboy
@maarten-suykerbuyk k heb de straat even opgezocht maar dat is niet in hoge vught. Ik heb op t radius gezeten in hoge vught breda en die huizen die daar achter stonden waren precies dezelfde als deze dus vandaar
maarten-suykerbuyk
@caseboy Hazo. Nee, Hoge Vucht is nog ergens anders inderdaad.
Maar ik vind de huizen in Nederlandse steden sowieso wel vaak dezelfde… 🫣🤭

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault onbekend en hebben de trefwoorden zaaien en Rotoreggen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!