Foto van een Valtra Valmet 8150.Afgelopen weekend naar Trekkertrek Nieuw Wehl geweest, dubbellucht op de uitrijwagen meegenomen. Ging eigenlijk best prima. Kon ze er zo naast hangen.

Valtra Valmet 8150

+3
jim353
Foto van een Valtra Valmet 8150.
Afgelopen weekend naar Trekkertrek Nieuw Wehl geweest, dubbellucht op de uitrijwagen meegenomen. Ging eigenlijk best prima. Kon ze er zo naast hangen.

Reacties

+3
jehan
Jaja de wijzen komen uit het oosten
husky
Ideaal zo,n uitrijkar, destijds ook al eens een lekke achterband van de landini zo op de kar geknepen... wel een beetje oppassen met het ventiel
+1
jim353
@husky Jazeker. Heb je geen bescherming om je ventielen? Deze trekker had het toen ik hen komt. Zit een stuk gasbuis omheen gelast met een schroefdop 2" er op.
+1
husky
@jim353 de 5455 zit wel een ring om gelast, maar de landini destijds niet, en zijn opvolger de 5445 ook niet, die trekkers hoeven geen echt boswerk te doen, dus niet nodig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra Valmet 8150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!