De nieuwe aanwinst is klaar met zijn grote beurt en heeft nieuwe koplampjes, stickers, cilinders van de voorlader afgedicht en de velgen zijn gespoten. Zo zonder die grote wielen is het toch maar een

New Holland TS 125 A

+8
contitour
De nieuwe aanwinst is klaar met zijn grote beurt en heeft nieuwe koplampjes, stickers, cilinders van de voorlader afgedicht en de velgen zijn gespoten. Zo zonder die grote wielen is het toch maar een geraamte. Nu nog even wachten op de keuring van de RDW ivm import.
+1
sjonnies
@contitour waar heb je de trekker weg gehaald. rdw keuring is net als auto apk stuurkogels vooras speling verlichting ect. en minimaal 1.6 mm profiel 😂 hier ging bijna in 1 x goed met keuren, had een trekker uit duitsland gehaald. echter was bij ons door de voorlader en fronthef steunen het ingeslagen chassie nr niet zichtbaar na sleutelen en leiding verleggen was hij toch na de 2e keuring goed gekeurd
+2
contitour
@sjonnies De trekker komt uit duitsland net over de grens bij venlo. Alle papieren erbij. Verder staat ie bij een New Holland dealer, dus ze weten iig waar de nummers staan. Misschien even de endoscoop erbij pakken.

Reacties

+3
Wybren de vries
Mooie trekker nog 👍👌 staat ook nog een heel leuk klein trekkertje naast 😉
contitour
@Wybren de vries Ja, was idd een leuk ding. smalspoor of semi smalspoor. Kan wel een keertje poetsen of likkie verf gebruiken. Stond ook nog een TW-15 uit Spanje. Ook een leuk ding.
+1
ford3000
Als je er mee bezig bent, en het zit er nog niet op, is het ook wel aan te raden om vering op je voorlader te bouwen. Krijg je geen spijt van.
contitour
@ford3000 Zo'n Citroën bol bedoel je? Ik weet vrij zeker dat dat er niet op zit. Ingrijpende operatie? Het is een Stoll Frontlader, type weet ik niet.
+1
nhmonteur
@contitour nee niet heel spannend. Inderdaad een stikstofbol tussen de olieleiding van de hefcilinders maken met eventueel een kogelkraan. Hiermee kan je de vering dan uitzetten.
casejxu
@contitour heb je gisteren getagd in een foto van mij. Daar zie je wat ik er van t voorjaar op heb gemaakt. Origineel stoll kost rond de 400. Dit 150 ongeveer👌 en geeft heel veel werkplezier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 125 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!