De nieuwe Valtra S416 op de Agritechnica. (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 13-11-2023 om 15:10:43, met 14 reacties.

Valtra S416

+2
FerreV
De nieuwe Valtra S416 op de Agritechnica. (2023)

Reacties

+3
KlaasM
Valtra heeft wat uitstraling betreft grote stappen gemaakt, maar dit neusje is naar mijn idee wel wat een mis stap
+5
Hidde Gröniger
@KlaasM vind ik ook. Een of andere misvormde walvis ofzo.
+1
2850Johndeere6R
@Hidde Gröniger ik zie ook liever de Q series als deze
+7
RVM
@KlaasM ach als ie groen was met rode wielen vond iedereen dat het wennen was maar wel mooi. Zo gaan die dingen.
+1
KlaasM
@RVM correctie, bijna iedereen persoonlijk vind ik dat Fendt ook niet altijd de mooiste trekkers heeft gemaakt. Het neusje van de eerste varios vind ik nog steeds niet mooi en ik vind dat witte dak nog altijd raar staan
Mikkell
@KlaasM welke bedoel je dan, de eerste 700 en 800 varios? Die vind ik zelf prachtige trekkers. Maar smaken verschillen natuurlijk.
KlaasM
@Mikkell Ja en die 400. Trekker is in verhouding wel mooi. Cabine is ook prima. Maar dat neusje met die koplampen vink nou niet echt mooi. Tis net een uilenbril.
Maar gelukkig voor Fendt vind dat niet iedereen haha.
caseboy
@KlaasM naar mijn idee worden alle nieuwe trekkers er niet bepaalt mooier op. Ik vind die nieuwe 700 serie van fendt en die nieuwe 9S serie van MF nou ook niet echt een verbetering kwa uiterlijk.
KlaasM
@caseboy de CNH trekkers vindt ik wel mooi. Dat nieuwe dakje staat ze meestal goed..
caseboy
@KlaasM ja dat dakje is wel mooi ja bij CNH maar vind persoonlijk de nieuwe Magnum en Quadtrac ook niet zo mooi als de voorgangers. De nieuwere modellen New Holland en Steyr vind ik wel mooi.
KlaasM
@caseboy dat ben ik met je eens. Maar dat dak staat ze allemaal goed. Vooral als je een oude naast een nieuwe ziet is dat nieuwe dak een flinke vooruitgang
NewHollandErik
Nee, qua uiterlijk vind ik het ook geen verbetering. Is het onderhuids gewoon een MF 9S of is er ook nog wel wat Fins te vinden?
+1
kramer
Het smoelt werkelijk voor geen meter, maar dat is al langer zo bij dit merk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra S416 en hebben de trefwoorden poseren en agritechnica 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!