Een jaar dat de geschiedenisboeken in gaat als nat, dat is het zeker! Ondanks dat het in de Bilt in oktober 0,00000000000001 graden warmer was dan de vorige recordhouder is het nu vooral nat en koud!A

John Deere 9700

+2
Jotke
Een jaar dat de geschiedenisboeken in gaat als nat, dat is het zeker! Ondanks dat het in de Bilt in oktober 0,00000000000001 graden warmer was dan de vorige recordhouder is het nu vooral nat en koud!

Afgelopen vrijdag deed Reyrink in hun thuisplaats Diessen weer een poging met hun John Deere 9700i om de mais voor een van Brabants grootste landbouwbedrijven te hakselen.

Op dit perceel ging dit ondanks dat het zichtbaar nat was nog best goed. Elders waar Reyrink niet meer overkon is Heyns Heykants samen met GM.Damsteegt ingeschakeld om met speciaal materieel het klusje te klaren voor dezelfde klant zoals op foto van @FerreV is te zien!

17/11/2023, Diessen.
+1
Jotke

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Lier erbij voor de zekerheid. Elders hebben ze deze wel nodig gehad maar helaas dat niet gezien.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Aangedreven kar van collega Jan de Kroon erbij.
+1
Jotke

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9700 en hebben de trefwoorden john deere , nat , loonbedrijf reyrink , reyrink , reyrink diessen , modderen , mais hakselen , Mais , maishakselaar , maisoogst , john deere hakselaar , Modderen in de mais , Circus Reyrink , moddercampagne en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!