Sfeerbeeldje...Net zoals vroeger, meterlange rijen vol Schlüters, van alles door elkaar, van de kleinste Super 550 tot Profi Trac 3500TVL, en alles ertussen, klaar om het veld in te duiken!  Een geli

Schlüter Meerdere

+7
Schluterfan
Sfeerbeeldje...

Net zoals vroeger, meterlange rijen vol Schlüters, van alles door elkaar, van de kleinste Super 550 tot Profi Trac 3500TVL, en alles ertussen, klaar om het veld in te duiken!
Een gelijkaardige rij was er ook aan de andere kant van waar ik stond... Overal machines achter die dealers gebracht hadden, of gewoon met de trekkers mee gekomen waren van thuis. Bij momenten vroeg ik mij zelfs af of sommige Schlüters hydraulische ventielen genoeg hadden om de machines volledig te kunnen inzetten. Als je ineens een 9m brede Horsch cultivator met alle toeters en bellen achter een trekker van uit de jaren 70 gaat knopen, vraag je toch wel of dat goed komt.

Schlüter Feldvorführung 2023, Hallbergmoos
+2
schluterman
@Schluterfan toch kwam dat goed

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!