Foto van een Fendt Katana 65, grote schoonmaak voor zijn winterslaap, mooie klus. Foto is geplaatst door arnoud op 19-11-2023 om 20:22:06, met 8 reacties.

Fendt Katana 65

+2
arnoud
Foto van een Fendt Katana 65, grote schoonmaak voor zijn winterslaap, mooie klus

Reacties

+1
Fendt926Driver
Alle mais er netjes en zonder noemenswaardige storingen er af gekregen?
Katana goed bevallen?
+1
arnoud
@Fendt926Driver Ja Katana bevalt goed, we hadden wat problemen dat het tegen mes aan liep, maar met een kleine modificatie is dat verholpen. Verder goede kwaliteit uit de pijp met weinig blad
+1
Fendt926Driver
@arnoud top.
Hou je toch een goed gevoel over aan de mais.
Hakselaar komt nu weer op gras te staan??
+1
arnoud
@Fendt926Driver zo is dat👍
Nee gras hakselen doen we eerst niet, alleen mais 125 ha. Gras gaat hier allemaal in balen omdat de pers er toch staat van het fourage bedrijf
josje
@arnoud wat voor klachten hadden jullie met het aanlopen van het tegenmes.
Wij hebben namelijk nu ook problemen mee, wanneer wij gaan slijpen begint hij waarschijnlijk het tegenmes op te stellen.
arnoud
@josje tussen de gladde rol en afstrijker aan het voorzet stuk kwam mais en dat drukte zo hard er tegen aan dat deze het tegen mes aan duwde en zo aanliep. Bij jullie geen stelmotor stuk van het mes?
+1
josje
@arnoud oh oké dat hebben wij ook wel is gehad. Nu de smit bij ons er bij was deed hij het natuurlijk weer zoals het hoort.
Dus binnenkort weer een keer proberen en dan alle waardes van de stelmotors goed in de gaten houden tijdens het slijpen. Hopelijk komen we er nog voor het seizoen achter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Katana 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!