Foto van een Massey Ferguson 3050 E.  Sinds 3 weken weer (bijna) alle vee binnen dus weer volop drukte met voeren

Massey Ferguson 3050 E

+4
Emmink
Foto van een Massey Ferguson 3050 E. Sinds 3 weken weer (bijna) alle vee binnen dus weer volop drukte met voeren

Reacties

bluepower12
Zou je niet liever met de shovel voer laden?
Emmink
@bluepower12 voor t gemak misschien wel, maar t is voor ons niet praktisch omdat we 2 locaties hebben. En dan dus vaak op de ene de maïs, de andere de kuil. Dan moet je dus 2 machines verplaatsen. Dat kost tijd, of je moet met 2 man gaan voeren.
Hebben sinds dit jaar wel een 2e shovel maar dannog zouden we t niet doen. Nu kan 1 iemand voeren, en iemand anders met de shovel werkzaamheden doen.
Mocht deze versleten zijn dan kopen we weer dezelfde, of een zelfrijder. Maar ik vraag me af of dat opweegt met kosten zoals brandstof&onderhoud.
Deze trekker kost me niks, en verbruikt ook naar weinig namelijk😅
bluepower12
@Emmink ah duidelijk dan is dit een handig systeem 👍
Emmink
@bluepower12 ja dit bevalt ons al 11/12 jaar best goed. Alleen een trekker met omkeer onder t stuur ervoor zou op den duur wel fijner zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3050 E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!