Foto van een Claas Jaguar 940 Deze kennen wij normaal eigenlijk alleen van YouTube en Tractorfan, maar de herfst van 2023 brengt m zelfs tot op de Brabants / Limburgse grens… Vandaag in Helenaveen

Claas Jaguar 940

+3
RVM
Foto van een Claas Jaguar 940

Deze kennen wij normaal eigenlijk alleen van YouTube en Tractorfan, maar de herfst van 2023 brengt m zelfs tot op de Brabants / Limburgse grens…

Vandaag in Helenaveen

Reacties

+6
RVM
Op de heenweg over de snelweg gespot, toch maar ff de parallelweg gepakt de terugweg

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Mooi spul voor dit werk
Jotke
Da ding heeft heel midden en Oost Brabant en noord Vlaanderen al gezien denk.

Had hem ook graag aant werk gezien. Was afgelopen zaterdag hier kortbij bezig maar het regende teveel en te hard en toen dat eindelijk stopte was het binnen een uur pikdonker waardoor een half uur fietsen geen zin meer had( Plus was tegen etenstijd).
T.Tanis
Gm Damsteegt 💪🏻💪🏻💪🏻
RVM
@T.Tanis ja die ja
T.Tanis
@RVM ik werk daar dus vandaar dat ik het herkent 😀
+2
RVM
@T.Tanis ja ik wist dat wel van je foto’s. Was wel grappig want m’n vader was gisteren een filmpje aan het kijken van deze machine en ik zei nog “ja die dat is daar ergens in zuid Holland” en een dag later zie je m 15km van huis.
T.Tanis
@RVM ja ze zitten overal. Ik zag dat die rups dumpers ook naar Duitsland gingen om maïs te rijden maar of dat de hakselaar ook daar is geweest weet ik niet.
+2
Fendt_favorit
Zat net het filmpje van Klompie te bekijken, waar hij voor naar Heyns Heykant is gereden terwijl hij nu in z’n achtertuin bezig is haha!
+2
Jack
@Fendt_favorit Dat was toch net effe anders 😀

(klik om te vergroten)

+1
RVM
@Jack die Vervaet was er ook vandaag
Martijn380
Was jij dat met die rood/oranje auto? De Vervaet heeft maar paar vrachten meegereden, kwam er niet ver in het echt natte. Daarna een extra rupsdumper erbij gehaald.
RVM
@Martijn380 nee grijs, ik ben alleen een keer achterdoor gereden over die zandweg/grindpad. Ben geen 10 min uit de auto geweest.
Martijn380
@RVM ah oké, dan was het iemand anders.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 940 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!