Op deze foto is Loonbedrijf Visch BV (Doornspijk) × actief met een Fendt 2 setjes klaar gemaakt om tarwe te gaan zaaien.

Fendt Meerdere

+2
Fendt916
Op deze foto is Loonbedrijf Visch BV (Doornspijk) × actief met een Fendt 2 setjes klaar gemaakt om tarwe te gaan zaaien.
ten bosse
@Fendt916 zie je een verschil in opkomst tussen de farmax en de krukasspitter? En kan je mij vertellen wanneer je voor welke combi kiest? In mijn buurt (oost-vlaanderen) zie je spitmachines bijna nooit werken
radium45
@ten bosse Ik was eigenlijk wel benieuwd naar het antwoord.
Fendt916
@ten bosse de farmax met kongskilde zaaimachine word gebruikt voor
De lichtere gronden zand en de lichtere klei opkomst is iets mooier onder mooie omstandigheden, de gramegna zit gewoon een zaaibalk aan de rotoreg het zaad valt net achter de rotoreg en die blaast er nog grond over ligt iets meer bloot maar met deze omstandigheden rij je wel overal doorheen.
Weidezicht
@Fendt916 gaan deze dan zo compleet op pontons om te zaaien? En dan met duwboot of sleepboot? Er zijn nog delen in nederland wasr wat geprutteld wordt op het land, masr bij ons in het westen lijkt het grasland wel een rijstveld. 10 cm water/bagger met sprieten gras erboven.

Reacties

T.Tanis
Mooi bedrijf😀👍👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!