Vandaag heb ik samen met een kleine 30 andere tractorfanners en andere liefhebbers nog een keertje een bezoek gebracht aan het zetor museum in Houtvenne. Fantastisch om weer een keertje mensen te ontm

Zetor Crystal 8011

+14
stijn-de-bock
Vandaag heb ik samen met een kleine 30 andere tractorfanners en andere liefhebbers nog een keertje een bezoek gebracht aan het zetor museum in Houtvenne. Fantastisch om weer een keertje mensen te ontmoeten met dezelfde passie. Langs de binnenkant is het zetor museum bijzonder prachtig en ook uniek in de wereld. Van die binnenkant heb ik al meerdere malen foto's geplaatst daarom nu es een foto van de buitenkant.
+3
newholland-
@stijn-de-bock Top dat je dat organiseert Stijn.👍👍Ik mis alleen nog een foto van de friet maaltijd na afloop🤔😉
+4
stijn-de-bock
@newholland- achter het museumbezoek ben ik rechtstreeks naar Alle ( Wallonië) gereden waar mijn kroost reeds op mij wachte,@controle had mij ook al laten weten dat er een frituur was op 250 meter afstand van ons verblijf.

(klik om te vergroten)

+1
newholland-
@stijn-de-bock hahaha @Controle dacht natuurlijk dan is hij zeker op tijd terug😂

Reacties

+7
XC 70
Dat had je goed georganiseerd Stijn 👍
+4
a3vandiejen
Prachtig Stijn.
+2
z6911
Leuke namiddag gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Crystal 8011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!