Foto van een Ferguson Ploeg. Dit voorjaar een 12 inch ferguson ploeg aangeschaft met zweedse risters. Schijnt daar zo geassembleerd te zijn. Herkenbaar aan het type AS (Assemblage Sweden) Vandaag een

Ferguson Ploeg

+5
Wilco vd Kuilen
Foto van een Ferguson Ploeg. Dit voorjaar een 12 inch ferguson ploeg aangeschaft met zweedse risters. Schijnt daar zo geassembleerd te zijn. Herkenbaar aan het type AS (Assemblage Sweden)
Vandaag een stukje geprobeerd en volgende week mee doen aan een wedstrijd.

Reacties

+2
Wimariete
Mooi setje. Ploeg toevallig in de buurt van Steenderen gekocht?
+1
Wilco vd Kuilen
@Wimariete nee,in Friesland van een ferguson liefhebber die dit ploegje gerestaureerd heeft. Nieuwe bussen in de kouterschijven, zelfgemaakte voorscharen. Prachtig om dat te zien.
+1
Wimariete
@Wilco vd Kuilen Aha. Mooi, heel veel plezier en succes met deze prachtige ploeg.
+2
Wimariete
@Wilco vd Kuilen De ploeg die ik in Steenderen wist te staan, is mij vandaag toevallig te koop aangeboden. Die ga ik binnenkort ophalen. Een Ferguson ploeg past toch ook wel achter een Same??🤣🤣
+2
Wilco vd Kuilen
@Wimariete Schroef die brandstofpomp maar vast iets op 😀
We zien de foto's graag verschijnen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!