Foto van een Ferguson Ploeg. Dit voorjaar een 12 inch ferguson ploeg aangeschaft met zweedse risters. Schijnt daar zo geassembleerd te zijn. Herkenbaar aan het type AS (Assemblage Sweden) Vandaag een

Ferguson Ploeg

+2
Wilco vd Kuilen
Foto van een Ferguson Ploeg. Dit voorjaar een 12 inch ferguson ploeg aangeschaft met zweedse risters. Schijnt daar zo geassembleerd te zijn. Herkenbaar aan het type AS (Assemblage Sweden)
Vandaag een stukje geprobeerd en volgende week mee doen aan een wedstrijd.

Reacties

+3
Massey 2705
Met Harry Ferguson zijn naam er ook op..! 👍
+3
Fast Eddy
Komt de hele ploeg niet uit Zweden? Het lijkt mij sterk dat Överum alleen de risters heeft geleverd en dat ze daarom ook op het typeplaatje staan.
+2
Wimariete
@Fast Eddy Zal mij ook niet verbazen dat het een Överum is. Ook niks mis mee. Dat zijn ook perfecte ploegen.
+2
Fast Eddy
@Wimariete

Daarom. Als het ploegbeeld maar goed is.
+2
Wilco vd Kuilen
@Fast Eddy de rest van het frame zitten overal Ferguson nummers in geslagen. Dus alleen de risters en voet zijn anders dan de Engelse ploegen.
+1
Fast Eddy
@Wilco vd Kuilen

Duidelijk. Weet je ook waarom deze ploeg met andere risters is geleverd ipv de andere Ferguson ploegen? Is het een klei ploeg of juist een zand ploeg?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!