Foto van een Goudland 3p vingermaaibalk. Foto is geplaatst door langeslagdiesel op 02-04-2024 om 22:19:58, met 2 reacties.

Goudland Maaimachine

langeslagdiesel
Foto van een Goudland 3p vingermaaibalk

Reacties

langeslagdiesel
De 3e uitvoering van de Goudland 3p maaibalk. Hier is er veel veranderd, vernieuwd, zelf ontworpen en gefabriceerd. Hier zijn alle giet delen ( gietstaal) voorzien van eigen ( giet ) onderdeelnummers. Beginnend met BZ. De feitelijke maaibalk is een combinatie van Engelse en Duitse Mc Cormick onderdelen. De binnenschoen is Engels. De balk zelf dus ook. Deze is op de hak 3 mm dikker dan de Duitse balk. De vingers plus mesjes en slijtdelen zijn nieuwe algemene maatvoering van toen. Maar de buitenschoen is Duits. Bijzonder snijwerk dus. Niet als fijne balk meer leverbaar. Alleen grof en midden balk. Fijn was op de Engelse balk ( toen ) niet leverbaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Goudland Maaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!