Foto van een Goudland 3p vingermaaibalk. Foto is geplaatst door langeslagdiesel op 02-04-2024 om 22:19:59, met 2 reacties.

Goudland Maaimachine

+1
langeslagdiesel
Foto van een Goudland 3p vingermaaibalk

Reacties

+1
langeslagdiesel
Weer een type later. Hier is goed te zien dat de verandering niet op het snijgedeelte rust, maar op de aanspanning aan de trekker. De uitheffing van de maaibalk is hier door een lepel onder de lange hefarm geregeld. Het type hiervoor had een eigen topstang constructie waarmee de uitheffing moest gebeuren. Gezien het feit dat de tractoren van toen ten opzichten van elkaar sterk afwijkende geometrie in de 3 punt hefinrichting hadden was deze oplossing praktischer dan de voorgaande topstang constructie. De maaibalk bleef half Engels half Duits.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Goudland Maaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!