Foto van een New Holland TS100A met krone mest kar.Vandaag een dagje vaste mest uit gereden, morgen het laatste er op, daarna lichtjes de cultivator er over en dan frezen.Morgen ook bieten land en nog

Vaste mest uitrijden

+2
RaHeados
Foto van een New Holland TS100A met krone mest kar.
Vandaag een dagje vaste mest uit gereden, morgen het laatste er op, daarna lichtjes de cultivator er over en dan frezen.
Morgen ook bieten land en nog een ander stuk maisland klaar leggen. Planning is om dinsdag 2.3 ha bieten te zaaien en een 7 ha mais.
De rest van het bouwland moet de drijfmest nog op, maar daar niet weze kijken. Die grond is een stuk zwaarder als hier op de foto.
+1
RaHeados
@RaHeados trekker heeft het er wel zwaar mee. Moet in versnelling 13 rijden om heen en weer te kunnen. Tussen 12 en 13 wisselt die van groep en valt die stil. Het mooie van de vario mis je dan weer met zo iets. Snelheid was rond de 15kmh.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 100 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!