Foto van een Fendt 516 met front rol en rotoreg. Vanavond en morgen ochtend even land klaar leggen en kan de mais er in voor de regen! Loopt mooi. Door al dat vocht en voor het sleepslangen uit lichtj

Land klaar maken

+5
RaHeados
Foto van een Fendt 516 met front rol en rotoreg. Vanavond en morgen ochtend even land klaar leggen en kan de mais er in voor de regen! Loopt mooi. Door al dat vocht en voor het sleepslangen uit lichtjes de cultivator er door kruimelt de grond mooi. Deze grond moeten we vaak heel langzaam rijden of 2x pakken. Nu ligt die in 1x goed met 3,5 kmh 👌.
+3
RaHeados
@RaHeados resultaat

(klik om te vergroten)

@RaHeados dat is wel goed dat het zo mooi gaat.
Bijzondere grond als je klei nie gewend ben😉
+2
RaHeados
@johndeere6910forever ze waren/ zijn aan het aardappels poten bij de buurman dat is hele lichte grond. Komen ze aan met een 939 en 6 meter super frees. Grond is dan poeder. Dan voorop de poot trekker ook nog zo'n frees maar dan de breedte van de trekker. Daar zit geen structuur meer in is gewoon zand dan🤣. Pas deed ik maar met 450 touren kopeggen op die grond en lag het al super fijn 😂.
Die mannen zijn zwaardere grond gewend denk ik dan maar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!