Wifo DSD-Z 300 Camera sideshift met Doggen schoffel in bedrijf gesteld, hier bezig met zijn eerste meters. De camera herkent de rijen, en stuurt de schoffel bij om op zo'n minimaal mogelijke afstand l

Wifo Cultivator

+3
larss
Wifo DSD-Z 300 Camera sideshift met Doggen schoffel in bedrijf gesteld, hier bezig met zijn eerste meters. De camera herkent de rijen, en stuurt de schoffel bij om op zo'n minimaal mogelijke afstand langs het gewas te kunnen gaan. Dit jaar niet alleen om het onkruid te schoffelen maar ook zeker om lucht in de grond te krijgen..

Reacties

larss
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Wifo Cultivator naar Wifo Sideshift (nieuw type)
Fendt926Driver
Dat je rijden kunt op bouwland.
Hier zakken ze bij trosjes weg in het losse zand vol water
+3
larss
@Fendt926Driver Dit is ook wel erg mooie grond hier op deze streek langs de waddenkust, het is stelen tussen de buien door..
Fast Eddy
@larss

Wat is de rijsnelheid met deze schoffel?
+1
larss
@Fast Eddy de sideshift zelf werkt nauwkeurig tot 20km/u. We reden nu rond de 4,5 veel harder kon ook niet ivm de korst die er was, zijn net scheermesjes dan voor de uien.
Fast Eddy
@larss

20 kmh dat is nogal een snelheid. Kan je als er geen korst op zit dat ook in de uien rijden? Of wil dat alleen in bieten of maïs?
+1
larss
@Fast Eddy Nee in uien niet, rond de 10 is vind ik een mooie snelheid in gewassen zoals uien. Mais kan zeker in een groter stadium gewoon veel meer hebben.
+2
reinder-mf
@Fendt926Driver inmiddels is hier vandaag ook 45 mm gevallen. Schoffelen zit er nu even niet meer in voor deze combi 😏
+2
larss
@reinder-mf Ja balen! niet meer in de bieten geweest....
+1
Eite62
@reinder-mf Schettens 47 mm
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Wifo Cultivator naar Wifo Sideshift
Fast Eddy
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar Wifo Sideshift

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Wifo Cultivator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!