Foto van een John Deere 6155R, hier ook eindelijk de mais erin zitten. Onder het mom in de grond doet het meer dan in de zak, vraag niet hoe… maar het zit er in, nu hopen dat het niet verzuipt. Kunn

John Deere 6155R

+6
johndeere6230
Foto van een John Deere 6155R, hier ook eindelijk de mais erin zitten. Onder het mom in de grond doet het meer dan in de zak, vraag niet hoe… maar het zit er in, nu hopen dat het niet verzuipt. Kunnen we van het najaar nog wat hakselen.
arjan-verkampen
@johndeere6230 dikke set wielen voor onder mn 1630 🤔😅😂

Reacties

+3
johndeere6230
Pa is een gedeelte zonder rol aan het eggen geweest omdat die elke keer vol liep. Uiteindelijk in overleg met de loonwerker daar gestopt met eggen en gewoon zo in het los getrokken gezaaid. Doordat het zo vet was, kreeg die de sleuven niet dicht gedrukt… dus is pa dag erna met de rotoreg en nasleep eg (die na 20 jaar weer eens uit het bos werd gehaald) er heel ondiep overheen en nu ligt het er naar omstandigheden aardig bij.

(klik om te vergroten)

Dit had pa ‘s morgens gerotoregd. Bovenkant was aardig afgedroogd door de zon en de wind die dag. Maar als je paar cm dieper kwam, kwam je pure bagger tegen.

(klik om te vergroten)

Zo over het losgetrokken heen, resultaat valt mij ondanks de omstandigheden nog niks tegen. Is verre van ideaal, maar het is wel groeizaam
MaxxuM4ever
Ja dan ben je blij dat je die oude werktuigen toen op zolder hebt gelegd ipv een tientje gepakt bij de oud ijzer boer.
johndeere6230
@MaxxuM4ever

Ja in de openluchtschuur is er gelukkig ruimte zat. Kan weinig aan verrot aan dat ding, dus dan is die ook nooit weg. Gebruikte we eerder voor het bietenland, maar het quotum heeft m’n pa in 2004 verkocht.
johndeerepoah
Poah ff aan het maaien
+1
John deere is de beste POAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAHPOAH
johndeerepoah
@ard-jantrouwborst nou dat ben ik met jouw eens

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!