Na een wasbeurt en het monteren van de typeplaatjes staat hij er weer netjes bij. Tussen de buien door een paar mooie foto's gemaakt. Volgende klussen zijn de uitlaat en de achterlichten.

Fendt 610S

+5
Marnixw
Na een wasbeurt en het monteren van de typeplaatjes staat hij er weer netjes bij. Tussen de buien door een paar mooie foto's gemaakt.
Volgende klussen zijn de uitlaat en de achterlichten.
Rijkbeker123
Als het kan aude type achter lichten op zetten de hella
+1
Marnixw
@Rijkbeker123 Zeker! Ik heb een paar metalen achterlichthouders gevonden. Een hele mooie imitatie van het origineel. Die moeten nog gespoten en gemonteerd worden. Dit is een klus voor binnenkort.

Reacties

+2
a3vandiejen
Hele mooie Fendt.
+1
Marnixw
@a3vandiejen Dank je wel! Ik ben er ook erg blij mee. 😄
+2
MF 2725
Prachtige Fendt.
+1
Marnixw
@MF 2725 Dank je wel! Ik ben er ook heel erg blij mee. In de loop van de jaren ga ik hem steeds verder opknappen dus hij wordt alleen maar mooier.
+1
MF 2725
@Marnixw Succes met het opknappen.
Je hebt in ieder geval al een goede basis.
+1
Fendtfarmer1
Prachtige Fendt! Jammer dat ie in Achterveld rijdt en niet in Hoevelaken:)
+2
Marnixw
@Fendtfarmer1 Nou Johan, ik moet binnenkort nog een keer naar Hoevelaken toe dus ik kan altijd even aan komen waaien 😉 Ik ben maar al te blij om dit moois met andere te delen.
+1
Fendtfarmer1
@Marnixw altijd welkom!
+1
Framos
Zwarte uitlaat met klepje erop?
+2
Marnixw
@Framos Ja, de chomen pijp was om te proberen maar ik vind een zwarte pijp met een klepje bovenop mooier. Er moet nog wel een demper(tje) tussen want hij maakt nu te veel geluid.
Framos
@Marnixw helemaal mee eens 👍en de kabine blijft erop? 👌
+2
Marnixw
@Framos Zeker, ik vind die cabine helemaal geweldig. Het is een enorme klankkast als je er mee rijdt maar die cabine maakt de trekker wel bijzonder vind ik.
a3vandiejen
@Marnixw Mee eens.
+4
appie1967
Netjes
Zoals het hoort geen overdreven banden
En geen toeters en bellen die er in de jaren 70 ook niet op zaten
+1
Marnixw
@appie1967 Precies! Helemaal origineel houden / maken. De uitlaat is nog een probeersel maar ik vind het niks zo. Er moet gewoon een mooie zwarte pijp op met een klepje bovenop. Officieel moet er een 24" voorop in plaats van de 28 die er nu op liggen. Ik kan ze alleen niet vinden... Mijn trekker is van '73 met de lichte assen. Deze hebben een kleinere naaf dan de dikkere assen. Die velgen zijn lastig te vinden. Binnenkort wel nog de originele achterlichten monteren en een setje nette spiegels.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!