Foto van een Ferguson TEA gok ik,eentje in een wel heel bijzondere originele toestand, zo mooi vind je ze nergens  ,gespot vorig weekend in de haan.

Ferguson TEA

+7
stijn-de-bock
Foto van een Ferguson TEA gok ik,eentje in een wel heel bijzondere originele toestand, zo mooi vind je ze nergens ,gespot vorig weekend in de haan.

Reacties

+11
stijn-de-bock
Langs de andere kant

(klik om te vergroten)

+2
Arie_MF
Een TED zo te zien ( benzine/petroleum)
+2
Albert Peters
@Arie_MF ik zie niet de kap over de carburateur
+2
Arie_MF
@Albert Peters klopt, ik zag het eerst ook niet totdat ik inzoomde om de maaibalk beter te zien. En op de 2de foto zie je de verdelerkap en bougiekabels.
+1
stijn-de-bock
@Arie_MF ik heb het aangepast.
+3
Towaberg
Was inderdaad een benzine motortje , draaide heel mooi 👌
+1
kramer
Ferguson TEA is benzine
Ferguson TED is met kap start op benzine en dan petroleum
Ferguson TEF is diesel
+1
Arie_MF
@kramer dus ik zat er ook naast.🙈
stijn-de-bock
@kramer dus deze is een TEA, dan pas ik het type nog een keertje aan 😅😅,ik vind deze trekkertjes trouwens steeds mooier en mooier worden dus wordt het wel es een beetje tijd dat ik me er wat meer in ga verdiepen .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson TEA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!