Gisteren de derde snede ingekuild het was geen zware snede maar wel heel mooi spul. Foto is geplaatst door claasfendt op 10-07-2024 om 08:15:03, met 5 reacties.

Krone Swadro

+3
claasfendt
Gisteren de derde snede ingekuild het was geen zware snede maar wel heel mooi spul

Reacties

+1
Case-IH-
Ziet er ook uit als mooi spul.
+1
EA_MF
Gedeelte zelf geharkt en een deel door loonwerker laten harken? Kwaliteit gaat voor kwantiteit in deze tijd van het seizoen.
+1
claasfendt
@EA_MF ja klopt ik begin zelf met kanten harken en de kleine stukken en de loonwerker met de grotere stukken en werken zo naar mekaar toe, de helft stond 5 weken de rest 4 weken dus mooi jong spul
+1
EA_MF
@claasfendt ah dat wil mooi opzich, ik heb na 3,5 week alles schoon gemaaid (28-29 juni), weinig opbrengst maar toen was het nog fris en groen. Ik hark vaak voor de 4 rotor hark uit, 25 meter in 1 zwad, dan gaat het hakselen ook als een speer 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Swadro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!