Foto van een International 453, bezig met strooi schudden.De ruggen strooi schudden. En zo blijft het ook mooi op een rug liggen. :D

International 453

LandiniBoer
Foto van een International 453, bezig met strooi schudden.

De ruggen strooi schudden. En zo blijft het ook mooi op een rug liggen. 😃

Reacties

bevin
Jaja de oude techniek werkt toch altijd nog mooi
-Mike-
Ja idd.. wouden wij ook proberen voor van die midibaaltjes.. waar werden de zwillen toch te iets te breed
LandiniBoer
Bij ons gaat het nu nog wel voor kleine pakjes. We wilden ze eerst gewoon met de rugger omruggen alleen de combine heeft een beetje sporen gereden en dan rug je het daarin en dan krijg je het er niet meer uit. en eigelijk werkt dit nog mooier vind ik dan omruggen.
fendt-vario
Haha grapig
HOOIJMAN
Zit niet veel stro meer op ofwel?
me
Dit werkt idd vast mooier ja .. Ziet er goed uit .. strela's doen het met dit werk ook altijd heel netjes net als dit waarschijnlijk. beter dan omgooien dan verlies je wat en vindt de wierser op ongelijk land niet echt relaxed.
eddie
Ja dit schud wel het beste maar als wij stro harken dan doen we met de dubbele hark en dan pak je 2 wiersen en daar maak je 1 van
LandiniBoer
We hadden van ong 1 bunder 160 pakjes dus viel wel een beetje tegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!