Foto van een JCB verreiker, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Thomas 820 op 21-09-2008 om 09:33:11, met 8 reacties.

JCB Verreiker

Thomas 820
Foto van een JCB verreiker, bezig met gras inkuilen.

Reacties

fendt926-820power
U broer aant inkuilen? "landbouw"
Thomas 820
Ja 😃 😃 oze pa moest oprapen
fendt926-820power
Ja, zag het op de andere foto's, gaat lekker hé me zo'n verrijker, ik ga het dees weekend doen me de fendt, en de andere me de verrijker. dees weekend gaan we mais hakselen.
Thomas 820
Wij gaan zondag en maandag en mischien dinsdag
fendt926-820power
Welle beginnen de vrijdag al ik stap op de trekker als ik al mijn werk gedaan hem, tot de nacht doorrijden, zaterdag al om 7u beginnen ook de hele dag doorrijden en dan de zondag weer een hele dag rijden, word een vermoeiend weekend, kmoe zien dak de fendt nie van de hoop afrij he, anders hemme ze grote stukke.
Dan ben je mooi gek!
fendt926-820power
Ja, khoop da het nie zal gebeuren, altijd een beetje ruimte laten. en hopen da er niks gebeurd. maar ze zijn nu begonnen sé, om 17u dus ik ga sebiet me de dikke fendt 926-820 meerrijden en foto'kes trekken en mss nog op de kuil rijden, zal nog zien, en anders morge me de verrijker of me de trekker. word zeker héél leuk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!