Foto van een Mengele Mammut, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Mengeledriver op 26-09-2008 om 20:52:34, met 11 reacties.

Mengele Mammut 7300

1.027 foto's van @Mengeledriver

Mengeledriver
Foto van een Mengele Mammut, bezig met poseren.

Reacties

mcfjohan
Je gaat nu op die jd?? das helemaal nix
MaartenMandemaker
Tijd voor een naamswisseling denk paul, hakselaar eruit, maiswagen eruit 😛 blijft weinig mengele over zo 😛
arnaud
Wat een prachtig ding die Mengele, sund dat die weg gaat..
MFdriver
Jaa vind die mengele ook een stuk mooier als die john deere.. morge komt er bij ons ook eentje te haksele
RIK89
Hier power en powers naast elkaar
Mengeledriver
De JD is 1 jaar jonger maar uiterlijk is de Mengele vele malen moderner. Het pluspunt van de JD is de constructie vd korrelkneuzer, nadeel is de haakse overbrenging en de kooi die veel te ver voor de vooras zit. Mengele had de kooi erg ver naar achteren zitten, mooi als het nat is. Dan heb je minder druk op de vooras. In capaciteit bij het mais hakselen gaan we iets achteruit, in brandstofverbruik omhoog maar we gaan probleemloos grashakselen hoop ik.
TurnMeLoose
Niet rendabel dus, om ze beide aan het lopen te houden...?
RIK89
Het is niet rendabel op dat te doen zoveel hakselt kooijker niet. en gras is het meeste met de combie wagens in plaats van hakselen
Mengeledriver
Wij kunnen met 1 Mengele bijna het dubbele aan van wat we nu hebben aan hektares. Dus de Mengele gaat weg en de JD mag het op gaan lossen. Wel gaan we dus in capaciteit wat achteruit maar dat is niet erg, op de bult moet het bij te houden zijn. het meeste wordt achteruit ingekuild.
arno herbrink
Ik, Mengeledriver en Tom VB hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Mengele Mammut (Poseren) naar Zelfrijders Mengele Mammut 7300 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele Mammut 7300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!