Foto van een Massey Ferguson achterbrug, met uitleg voor FEted35. Foto is geplaatst door Pauls op 12-10-2008 om 19:11:40, met 3 reacties.

Massey Ferguson 294S

Pauls
Foto van een Massey Ferguson achterbrug, met uitleg voor FEted35

Reacties

Pauls
De foto is niet meer heel duidelijk (na verkleinen), maar speciaal voor FEted35 : net onder het wit kadertje is de gaffel zichtbaar waar het 'rolletje' in zit (komt net naast de doorsteekas voor de aandrijving, waarschijnlijk is daar de splitpen te ver van versleten, omdat ie wat rammelt.
EdwinEenink
Ow sorry had helemaal niet gezien dat je dit voor mij had opgezocht maar ik heb hem al uitelkaar gehaald. Alle lagers naar de kloten. Heb meteen de hefpomp gereviseerd krukas keering vervangen koppelingsplaat vervangen en nog wat kleine spullen maar bedankt voor de moeite

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 294S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!