donderse shovel van verhoef wg 18e. Foto is geplaatst door eenboereknecht op 26-11-2006 om 05:25:36, met 11 reacties.

Werklust WG 18E

eenboereknecht
Donderse shovel van verhoef wg 18e

Reacties

fordje
:shovels:
HOOIJMAN
Mooi scheef op de kuil en zonder dubbellucht tog 5 punten
WouterVerhoef
Is bij ons op de kuil.
En met dubbellucht is trouwens ook helemaal niks.
josje
Hah ben je er weer
mark94
Ow dat zeg jij ja maar met de mais is het wel nodig
eenboereknecht
Met maisbouw rijden we ook niet met dubbelucht
alleen op de kanten moet je ff geod uitkijken
eenboereknecht
Ik heb zelf ook nog op de kuil gezeten maar die kuil was maar vijf meter breed dus konden we ook niet met dubbellucht maar het ging monster
maar op de grotere kuilen waar veel wagens per vijf minuten komen kun je het beter wel doen want dan heb je het gauwer vast want je komt dan capaciteit te kort maar verder kun je beter zonder dubbellucht rijden
WouterVerhoef
He mark waarvoor is het nodig????
Kamps
Moewha als je met dubbelucht gaat werken omdat het snelelr gaat dan hoef ik jou enit als loownerker want je zet per cm minder kilo's aan de grodn waardoro je uiteindelijek resultaat minder stijf is!
mftrekkers
Ik, mftrekkers en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Werklust WG 18 naar Tractoren Werklust WG 18E (Gras inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust WG 18E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!