Foto van een Schaffer 336, bezig met weideslepen.. Foto is geplaatst door huub op 16-11-2008 om 14:24:19, met 18 reacties.

Schaffer 336

huub
Foto van een Schaffer 336, bezig met weideslepen.

Reacties

me
Oow zo zit dat bokkie .. maar dat doe je alleen om te verplaatsen ofzo ?
huub
Joa..ff uit de schuur halen..platte wagen d'r in en 't ding d'r weer voor zetten..
me
Hebben jullie 2 slepen ? .. omdat degene achter de hurli wel degelijk hydro-cilinders had 😄 ?
huub
Deze is van de eigenaar van de Fendt 307C..daar zetten we de wagen in winter in de schuur..thuis staat ie een beetje in de weg..
international533
Hebben julli hier hydro snelwissel op zitten?
huub
Ja..
me
Op de schaffer zelf of op deze bok ? ..dat is wel top! .. Ben al niet heel gek van deze snelwissel .. Zeker niet als die handbediend is. Wat wel makkelijk aan deze snelwissel is, dat ze zelf zijn na te maken niet dat je 2 aanlashaken van weet ik hoeveel euro hoeft te bestellen 😄 !
huub
Op de shovel zelf..is onmisbaar..giant is wel makkelijker aanpakken..
international533
Oke, wij zijn nu aan het kijken naar een Thaler maar daar moet ook (van mij hydro snelwissel op) al hoewel dat van pa dat niet hoeft, het lijikt me ook nisk elke keer met bak wissel weer van dat ding af en der weer op.
me
Op de giant zat die er standaard al op .. ben bang dat wij het anders ook niet als optie hadden gedaan. Maar dat we later wel spijt hadden gehad.
MaartenMandemaker
Wij hebben het er niet op zitten, maar mis het ook niet. alleen met de bak en de palletvorken niet, anders moet je er toch af om hydroslangen aan te koppelen en de steunpoot in te klappen. en je springt er zo op en af
huub
@ international533..probeer je vader maar te overtuigen..
international533
Dat lukt wel 😛 zeg gewoon dat verschrikkelijk makkelijk is, en omdat we er misschien er later de verhuur mee in willen. Is dat gewoon onmisbaar als je van bak even snel met palletvorken moet wisselen ofzo.
huub
Ja..zo heel veel meer kost 't volgensm mij ook niet..
me
Alleen de klem en de veegmachine bij ons hebben hydrauliek .. de bak lepels of t strovorkie niet .. En gebruikt vooral bak en lepels .. denk dat wij die 2/3 maal daags zoiezo wisselen door de week .. zaterdags ist soms wachten totdat de ander klaar is met t shoveltje !
fendtjuh
Hee Huub, hoe kan het op al jou foto's lijkt alsof het mistig is? Of woon je ergens waar geen zon is? 😃
huub
Stof op de lens van m'n telefoon.. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 336 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!