mn kameraad bezig met voeren ff de bak vol doen zei die. Foto is geplaatst door johndeere6910forever op 17-11-2008 om 12:01:07, met 15 reacties.

Weidemann 1370

Mn kameraad bezig met voeren ff de bak vol doen zei die

Reacties

devermeiren
Beetje omhoog hahah
Abarth
Gaat mooi zo! 😃
sanderfendt
Die keel zit alsof er niks aan de hand is haha 😃
fendt-412
Zal het wel niet voor de eerste keer doen 😛
maar als de bak omhoog komt en dan valt hij naar achteren moet je niet raar opkijken als hij door de achteras heenzakt denk ik 😉
fendtjuh
Nee idd, geweldig, is normaalste zaak van de wereld 😃
me
De achteras zal niet zo groot punt zijn .. Miss eerder het knikstuk .. Echt lekker ist niet als je zo neerkomt .. Maar acht als je hem vol mais drukt wordt die voor alleen maar wat zwaarder 😉 !
huub
Knikpunt zit levenslang garantie op..bij schäffer althans..
me
Wij hadden gewoon algemeen een jaar garantie meer niet .. maar als er iets heel frapants kapot gaat als fabrieksfout, dan wordt dat toch wel voor niets opgelost .. weet niet of ons knikpunt levenslang garantie heeft ..Ik geloof dat ze wel van dezelfde fabriek komen als schaffer
huub
Dat er voor fabrieksfouten iets geregeld wordt is logisch..dealer/importeur wil niet het risico lopen dat ze een klant kwijt raken..
Hij vond et wel mooi gaan ja is goed gekome maarja dan heeft tie wel wat teleide die shovel ik kreeg em nog nie zo hoog
Timmity
Is dat er zon eentje die ruim 30 loopt?
25 \30 loopt tie ongeveer
steyr the best
Die dingen lopen 27 kmu
MOOI GANG DR IN ZEG IK

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1370 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!