Foto van een JCB js JS115, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jantje op 24-11-2008 om 19:29:19, met 15 reacties.

JCB js 115

150 foto's van @jantje

jantje
Foto van een JCB js JS115, bezig met poseren.

Reacties

jordyttv1145
Mooi dingetje, draai jij hier tegenwoordig mee? staan er al veel uren op?
boer
Zo jantje opgedegradeert tot kraanmachinist?
jantje
Ja de vaste machinist is zzper geworden dus vanaf een paar weken terug zit ik er regelmatig op. niet full time hoor, zoveel draait hij ook weer niet. er staat nu 2250 uur op in 1 3/4 jaar. hij draait goed, alleen vind ik de kwaliteit van de verf echt zwaar tegen vallen.
jordyttv1145
Ow, begint die al te bladeren?
jantje
Nee maar sommige stukken zie je al verkleuren. en het zwarte op het ballast is aan de onderkant ook al een beetje weg. als het schuifbord omhoog staat en er ligt een kluitje op gaat hij al tegen het ballast aan.
sjouke
Dan had er blanke lak op gemoeten, extra optie bij aankoop, blijft het veel langer mooi 😉
jantje
Volgens mij zit dat er ook op. de lak bij die JCB kranen is zoiezo helemaal brandhout. iedereen die JCB heeft bij mij in de buurt klaagt daar over.
grondverzetter
Ik, grondverzetter en jordyttv1145 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters JCB js 130 (Poseren) naar Grondverzetters JCB js 115 (Poseren)
dirkisboertje
Mooie kraantjes zijn dat
barry--hitachi b
Hitachi is veel mooier ! 😄
Robb
Waar is dit eigenlijk?
grondverzetter
In nederland
kosdeutz
Deze stond van de week nog te draaien in naaldwijk achter het politieburo
jantje
Klopt ja.
dit is in Nootdorp Robb.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB js 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!