Foto van een Peecon 13000 L mesttank, bezig met vullen.. Foto is geplaatst door ViNkE op 08-02-2009 om 09:52:51, met 12 reacties.

Peecon Mesttank

ViNkE
Foto van een Peecon 13000 L mesttank, bezig met vullen.

Reacties

JD BORN 2 FARM
Mooi jong die tank is wel compleet zo alles der op en er aan 8 duims slang als ik het goed zie??
maikwolsink
Mooi ding is dat lekker simpel mijn baas heeft er ook een in combinatie met een valtra der voor
JD BORN 2 FARM
Ok dan deze trekker heeft er wel werk mee maar dat geeft niet zo lang het mooi gaat is het goed jah
fendt-412
Mooie tank! kuj de tank niet beter dichter bij de put neerzetten, die slangen zijn lompzwaar, ik zorg er vaak voor dat de slang gewoon op de grond staat dat ik hem er zo in kan leggen ipv hem er nog een meter uit te trekken 😛 verder schiere combi 😄
JD BORN 2 FARM
Ja die 8 duims slangen zijn echt onhandelbaar een collega van mij zou een keer zo,n slang uit de kelder sleuren, stapte mis en ging zo met slang en al de mixer put is waar de mixer stond te draaien. die kerel was 2 meter en woog 115 kilo. gelukkig kon men kameraat snel de mixer stil zetten. maar dat gaat wel raar dan
fendt-412
Dat wil je idd niet meemaken. wij doen er vaak eem een kort sjorbandje aan en hangen hem dan in de shovel, mn rug moet nog langer mee 😛 maar we hebben ook een verloopstuk naar 6duims, als ik geen zin heb om te worstelen pak ik wel een 6duims slang, zoveel langer duurt dat ook niet als de mest goed gemixt is.
JD BORN 2 FARM
Ja prezies je wurcht je het lazeres met zo,n slang het aller mooiste is een zuig arm alleen die zijn zo vrezelijk duur
mf-fan
Jaah zo'n arm, die zitten standaard op de trekkers van de loonwerkers 😛
ljdekker
Gewoon een 8 duims zuigarm is dan weer het makkelijkst he
MaartenMandemaker
Betaal jij dekker?
julianholtland
Mooi dink

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Peecon Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!