Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.met de zelfgemaakte verhoogseltjes erop deze keer. Foto is geplaatst door Renaultman op 22-02-2009 om 15:36:42, met 9 reacties.

Cavero Kipper

Renaultman
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.
met de zelfgemaakte verhoogseltjes erop deze keer

Reacties

pekelderboer
Hout???
Renaultman
Ja, den, zal niet breken hoor, zo kunnen we minstens 1500kg graan meer vervoeren
pekelderboer
Ik wil thuis geen houdt op de kiepers hebben lijkt zo prutserig (bedoel er niks mee hor ) we maken zelf liever iets van staan ofzo

er is één kieper waar houdt op mag en dat is de bav want die is zoon beetje helemaal van hout 😃
Renaultman
We moesten het snel doen + voor aardappelen gebruiken we ze niet
maar deze zijn echt stevig als ze vol liggen tot aan de rand van deze verhoogsels hoeven we geen schrik te hebben
CoenNijenhuis
Ik, Fendttrisixfan en wiegehts hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Poseren) naar Machines Onbekend Kipper (Poseren)
Fendttrisixfan
Hout vind ik toch makkelijker dan metaal want als er een plank breekt is het niet zo erg maar als je tegen je metalen opzetschotten botst kunnen ze geplooid zijn en kan je niet zomaar vervangen (prijs)
Renaultman
Het is best gemakkelijk
radium45
Ik, alfredo en SJB533 hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Kipper (Poseren) naar Machines Cavero Kipper (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cavero Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!