Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbin op 13-03-2009 om 12:18:13, met 7 reacties.

John Deere Interieur

robbin
Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren.

Reacties

tseard6600
Weet je ook waar dat gele knopje boven de 3e hydrauliek hendel zit voor is???
RobinBos
Geel is pto bij jd 😉
oranje voor het rijden
zwart voor hef en hydro
caseih1056xl
Robin weet je misschien waarom een jd nie de toeren aangeeft van de front pto?
RobinBos
Euhm...geen idee, dit moet kunnen.
als je onder de ruitewisser aan dat hendeltje trekt, kan je van snelheid naar motor toerental schakelen, nog stap verder is pto achter, en nog verder is pto voor.
Maar ZF zet er wel eens zo'n eigen kastje in, kan zijn dat ze dan niets aansluiten op de computer van jd, eigenwijze gasten bij zf 😛
caseih1056xl
Ja weet ik. maar als ik lang duurig aan het klepelen ben en zet de klepelbak uit om naar een ander perceel te gaan. en ik zet hem op toeren. dan geeft ie niets aan. dan doe ik het op het metertje gewoon 1900 toeren ofzo
tseard6600
Okj bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!