Foto van een Renault R50, bezig met poseren tijdens kassenbouw. Foto is geplaatst door fiatjuh op 15-03-2009 om 13:40:52, met 10 reacties.

Renault R50

fiatjuh
Foto van een Renault R50, bezig met poseren tijdens kassenbouw

Reacties

caseih1056xl
Klein renaultje
fiatjuh
Zit een 2 cilinder MWM motoer op
jappetje
Dit is een renault r50
willem en mf
Ik, jappetje en hebben dit object verplaatst van Tractoren Renault onbekend (Poseren) naar Tractoren Renault R50 (Poseren)
fiatjuh
Die stond er toenertijd nie op,staat nu dus goed,was een leuk trekkertje
warmerbros
Mooi toen hadden ze in de kassenbouw oude spullen tegenwoordig alles nieuw
fiatjuh
Bij ons waren ze 2 jaar geleden met deze peter,hier hadden ze het glas mee ingereden van debets-schalke,maar dan hebben we natuurlijk een kleine kas,anders hadden ze wel groter materiaal tegenwoordig,maar dit ging ook in dit geval,was een leuk trekkertje,met duitse MWM 2 pitter
doubjj20
Hej, dat is grappig, ik ben nu de eigenaar van deze tractor! Ik herken hem aan de hefmast welke erop geknutseld is! Hij doet het nog steeds prima!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault R50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!