Foto van een Universal 406, bezig met poseren.. Geplaatst door schuivens op 22-03-2009 om 19:57:44, met 8 reacties.

Universal 406

Foto van een Universal 406, bezig met poseren.

Reacties

schuivens
Een kennis van mij heeft onlangs een Universal 302 DTCE-IF uit begin jaren negentig gekocht. Nu ben ik op zoek naar informatie over deze tractor, maar op internet is vrijwel niks te vinden over dit type. Ik heb reeds gekeken op tractordata.com en op ken(oc).net, maar hier heb ik niks kunnen vinden. Wie kan mij iets vertellen over dit type van Universal tractoren. Als je iets op internet hebt gevonden, graag een link erbij, dan kan ik het nalezen.
BEboer
Universal zijn dat niet de fiatjes uit de jaren 70?
xylon
Wat een lange cillinder aan die bak
schuivens
Idd Xylon. Ik dacht eerst dat die er eigenhandig op is gemaakt door iemand, maar op internet staat ook een foto van eenzelfde tractor met ook zo' n voorlader. Of het moet dezelfde zijn.
schuivens
Be boer Ik dacht ook dat universal zo; n productielijn heeft overgenomen van fiat. Weet het niet xzeker
nico_deutz
images.google.be/imgres/…

doorscrollen tot 3 kwart van het balkje ongeveer, daar staat iets over dit type in het Duits
schuivens
Ok nico_deutz, klasse. daar heb ik wat aan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Universal 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!